เกี่ยวกับคอร์ส
Development of advanced english language skills for hospitality and event business, vocabulary and conversation used in hospitality and event business, communication with english-speaking guest and co-workers
การพัฒนาทักษะภาษาอังกฤษขั้นสูงสำหรับธุรกิจบริการและการจัดงาน คำศัพท์และบทสนทนาที่ใช้ในอุตสาหกรรมธุรกิจบริการและการจัดงาน การสื่อสารกับลูกค้าและผู้ร่วมงานที่พูดภาษาอังกฤษ
เนื้อหาของคอร์ส
BS963320 – English for Hospitality and Event Business
-
Topic 1: Food and Beverage Manager
09:01 -
Topic 2 : Assistant Event Sales Manager
09:47 -
Topic 3 : Assistant Event Culture Manager
08:36 -
Topic 4 : Student Internship
06:15 -
Topic 5 : Marketing Communication Executive
08:41 -
Topic 6 : Digital Marketing Manager
09:19 -
Topic 7 : Sale Coordinator
04:52 -
Topic 8 : Various Positions
08:49 -
Topic 9 : Assistant E-Commerce Manager
05:39 -
Topic 10: Team Member, Social Media
07:51 -
Topic 11 : Room Division Manager
05:54 -
Topic 12 : Assistant Director of Sales
08:28 -
Topic 13 : Executive Sous Chef / Sous Chef
07:45 -
Topic 14 : Revenue and E-Commerce Manager
07:37 -
Topic 15 : Director of Marketing and Sales
04:52 -
Topic 16 : Clinic and Wellness Managers
05:50 -
Topic 17 : Food and Beverage Manager Sales Manager-Corporate
07:07 -
Topic 18 : Director of HR
05:41 -
Topic 19 : Executive Assistant Manager
04:51 -
Topic 20 : Director of Food and Beverage
06:09
การจัดอันดับและรีวิวของผู้เรียน
ยังไม่มีรีวิว